Våga! av Hillevi Wahl

Våga!Nummer: 4249
Titel: Våga!
Författare: Hillevi Wahl
Förlag: Bullet point publishing
Utgivningsår: 2014
ISBN: 978-91-87049-59-0
Betyg: 3 av 5


Bokens första mening:
För ett tag sedan gick jag till ett viktväktarmöte.

Om boken:
Välkommen på en orienteringskurs i förändring! Hillevi Wahl är författare, krönikör, trebarnsmamma, alkisbarn, före detta matmissbrukare, numera militärträningstokig och orienteringstävlande och mästare i förändring.

Hon bjuder på fartfyllda berättelser och ger handfasta råd om konsten att orientera smart genom livets berg- och dalbanor. Med rätt karta och kompass kan du överleva stora svårigheter, bryta ett destruktivt mönster, få din familj att byta socker mot äventyr och hitta glädjen i både träningen och på jobbet.

Det gäller att tänka lite som en orienterare. Vet var du kommer ifrån, använd karta och kompass, gör rätt vägval och fokusera din kraft då kan du ta alla kontroller och nå dina drömmars mål. För en sak har jag lärt mig: Förändring är möjlig!

Min åsikt:
Bra & intressant!

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus, Adlibris & Glansholms.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar