HimmelstrandNummer: 4520
Titel: Himmelstrand
Författare: John Ajvide Lindqvist
Förlag: Ordfront
Utgivningsår: 2014
ISBN: 978-91-7037-800-3
Betyg: 5 av 5

Recensionsexemplar från Ordfront förlag!

Bokens första mening:
På bristen känner man en människa.

Om boken:
Det ser ut att bli en fin dag på Saluddens camping. Himlen är djupblå och gräset underbart grönt. Ändå är någonting helt fel. Igår var allt som vanligt; glada röster, osande grillar, mygg och vin i plastglas. Men nu är allt försvunnet. Campingen, sjön, till och med solen är borta. Det enda som finns är det oändliga gräsfältet, fyra bilar med husvagnar, åtta vuxna, två barn, en hund och en katt. Alla inser de att något ofattbart hänt under natten. Hur ska de kunna ta sig bort från denna orimliga plats? För den gamla världen finns någonstans, ett mobilsamtal går plötsligt fram och radion spelar gamla schlagrar. Snart börjar också märkliga, skrämmande figurer dyka upp. Monstruösa varelser som fötts ur de åtta vuxnas mest traumatiska upplevelser. Och så mörknar himlen. Regnet är på väg, som en befrielse. Men det är ett regn som ingen ens i sin vildaste fantasi kunnat föreställa sig. Det är nu den verkliga mardrömmen börjar.

Min åsikt:
SÅ! OTROLIGT!! LÄSKIG!!!

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus, Adlibris & Glansholms

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone