Alvhilda – Uppvaknandet av Pernilla Lindgren

Alvhilda - UppvaknandetNummer: 4480
Titel: Alvhilda – Uppvaknandet
Författare: Pernilla Lindgren
Förlag: Idus
Utgivningsår: 2014
ISBN: 978-91-7577-025-3
Betyg: 3 av 5

Recensionsexemplar från Idus förlag!

Bokens första mening:
Det räcker nu, Alvhilda.

Om boken:
Allie är en rak och känslohämmad amerikanska. Att tro på något som det inte finns vetenskapligt belägg för är för henne korkat, något hon inte är sen att förklara för omgivningen. Hon har dessutom alltid sett sitt eget intellekt som oklanderligt. Men när hon reser till Sverige möter hon ett förflutet som trotsar hela hennes världsbild. Den ende som sitter på svaren är den mystiske mannen som hemsöker hennes drömmar och får henne att ifrågasätta sitt förstånd. Gränserna mellan dröm och verklighet suddas ut. Vad ska hon tro på – och vem är Alvhilda?

Alvhilda – uppvaknandet är första delen i en urban fantasy-trilogi som bygger på svenska myter och fantasiväsen. Den första boken gläntar på dörren till ett mysterium som bygger på århundraden av missförstånd och svek. Åtrå och offer kantar vägen till sanningen.

Min åsikt:
Bra, intressant & spännande.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus, Adlibris, Glansholms & Idus förlag.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar