Villig av Christina Wahldén

VilligNummer: 4554
Titel: Villig
Författare: Christina Wahldén
Förlag: Rabén & Sjögren
Utgivningsår: 2014
ISBN: 978-91-29-69175-7
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Släpp mig!

Om boken:
Nora går i sjuan. Hon är ihop med Edvin i nian. En dag våldtar han henne på skoltoaletten och ingenting blir längre som förut. Nora tänker inte berätta för någon. Det har inte hänt. Hon vägrar gå till skolan, hon orkar ingenting – inte träna, inte plugga, knappt äta. Allting sprids på nätet, alla vet vad som har hänt, gränserna är utsuddade. Skolan bryr sig inte, knappt ens polisen. Och som våldtäktsoffer är du totalt utlämnad.

Min åsikt:
Stark, skrämmande & viktig!

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus, Adlibris & Glansholms.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar