Hon som älskade honom av Sara Kadefors

Hon som älskade honomNummer: 4598
Titel: Hon som älskade honom
Författare: Sara Kadefors
Förlag: Piratförlaget
Utgivningsår: 2014
ISBN: 978-91-642-0438-7
Betyg: 3 av 5

Bokens första mening:
Första gången hon såg honom hände inget som tydde på att han skulle fästa sig i henne för alltid.

Om boken:
Malena är slav under sitt starka känsloliv. Under en kris lämnar hon staden för att söka lugnet i en sörmländsk avkrok. Men mötet med den nya miljön blir allt annat än harmoniskt. Naturen känns irrationell och djuren hotfulla. Hennes enda trygghet blir familjen som hyr ut stugan och som hon från början velat hålla på avstånd. Hon tillbringar alltmer tid med mannen i huset, Nathan. Nathan är en ansvarstagande människa som gör allt för de utsatta ungdomar som han och hustrun öppnat sitt hem för. Men snart anar Malena ett mörker under hans trygga fasad, något hon känner igen och dras till. För sent inser hon vad deras oskyldiga umgänge kan innebära. Och innan hon vet ordet av hänger familjens välmående på en skör tråd.
Detta är en roman om kärlekens kraft, dess förmåga att läka och lindra men också att söndra och förgöra. Är det värt att göra andra människor olyckliga för att tillfredsställa egna behov? Och vad är kärlek? Något vi bestämmer oss för eller något instinktivt och oundvikligt?

Min åsikt:
Bra, lättläst & intressant!!!

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus, Adlibris & Glansholms.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Kommentera