Är jag fortfarande vacker? av Cecilia Hedström

Är jag fortfarande vacker?Nummer: 4601
Titel: Är jag fortfarande vacker?
Författare: Cecilia Hedström
Förlag: Lava
Utgivningsår: 2014
ISBN: 978-91-87941-07-8
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Lava förlag!

Bokens första mening:
Det handlar om mer, än bara ett utseende.

Om boken:
Kan man ha sex när man har cancer? Kliar peruker? Hur känns det när håret lossnar? Hur ser man ut när man är skallig? Hur känns det att få cellgifter? Hur reagerar man själv när ens utseende förvandlas till något man inte känner igen och hur reagerar andra?

I den här boken bjuds du in i tjugofyra cancerdrabbade kvinnors tankar och känslor. Det handlar om allt från behandlingar, utseende, relationer och rädslor till tacksamhet och glädje. Cecilia Hedström har på ett intimt sätt i bilder och ord fångat den utsatthet, men även den styrka, som dessa kvinnor äger. I korta, kärnfulla texter har hon också skildrat sin egen väg från ett sjukdomsbesked till att bli friskförklarad.

Är jag fortfarande vacker är en hyllning till alla kvinnor som drabbats av cancer. Den är hyllning till livet!

Min åsikt:
Starkt, naket & vackert!

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus, Adlibris & Glansholms.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar