Allt att förlora av Sabine Durrant

Allt att förloraNummer: 4977
Titel: Allt att förlora
Originalets titel: Under Your Skin
Författare: Sabine Durrant
Översättare: Moa-Lisa Björk
Förlag: Lind & co
Utgivningsår: 2013/2015
ISBN:
978-91-7461-338-4
Betyg:
4 av 5

Recensionsexemplar från Lind & co!

Bokens första mening:
Nu börjar det.

Om boken:
”När jag hittade henne i parken hade Ania Dudek på sig min tröja …”

Programledaren Gaby Mortimer har det perfekta livet: en lyckad karriär, en fin familj och gott om pengar. Men allt förändras då hon en morgon hittar den unga kvinnan Ania Dudek död i parken. På bara några dagar slås hela Gabys liv i spillror när en mängd indicier får polisen att rikta sina misstankar mot henne. Snart grips hon för mordet.

Polisen, media, grannar, kollegor – alla verkar övertygade om Gabys skuld. Den ende som kan tänka sig att hjälpa henne – i utbyte mot en exklusiv intervju – är en oerfaren frilansjournalist. När Gaby släpps fri, i brist på bindande bevis, startar hon en egen utredning för att bevisa sin oskuld, men i stället upptäcker hon fler och fler saker som tyder på att hon är skyldig …

Min åsikt:
Mycket spännande & fängslande!!!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris, Glansholms & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar