Tid för vila av Johann S Lee

Tid för vilaNummer: 5419
Titel: Tid för vila
Originalets titel: Quiet Time
Författare: Johann S Lee
Översättare: Anna Gustafsson Chen
Förlag: Tranan
Utgivningsår: 2015
ISBN:
97891-87179-59-4
Betyg:
3 av 5

Bokens första mening:
Jag klarar det här, säger jag till mig själv när jag kikar ut genom solglasögonen mot en himmel som är så blå och klar att jag frestas se den som ett gudomligt tecken på att allt ska gå bra.

Om boken:
Kuan Ming börjar närma sig fyrtio och känner sig mer och mer främmande inför Singapores ungdomsfixerade och ytliga gayscen. Till och med relationen med pojkvännen Josh börjar kännas tom och Kuan är inte alls tillfreds med livet. Samtidigt råder stor turbulens i hans familj. Hans yngre bror har nyss kommit ut, medan deras gravida syster engagerat sig i ett kristet sällskap som är känt för sitt motstånd mot homosexuella. Men Kuan Ming kan inte ana hur hans liv är på väg att förändras.

Min åsikt:
Bra, lättläst & intressant!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris, Glansholms & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar