Den blomstertid nu kommer av Marie-Chantal Long

Den blomstertid nu kommerNummer: 5422
Titel: Den blomstertid nu kommer
Författare: Marie-Chantal Long
Förlag: Opal
Utgivningsår: 2015
ISBN:
97891-7299-709-7
Betyg:
2 av 5

Bokens första mening:
Tarzan sitter inte rakt i sätet.

Om boken:
Fred såg hur hastighetsmätaren närmade sig hundra. Han blev ännu räddare än förut. Plötsligt ville han hem. Hem till farsan och lillasyster. Till det tråkiga köket i det tråkiga huset, bara en trappa upp. På Mossen. Ganska tråkigt. Fattigt. Det var det som hade varit grejen. Att få pengar.

Tänk om Fred hade sagt nej till alla planer. Tänk om Fred hade stannat kvar i aulan och fortsatt sjunga Den blomstertid. Då skulle allt vara bra nu. Inte roligt men bra. Lugnt.Äntligen få pengar. Det skulle bli så mycket pengar. Sa Tarzan. Att det skulle bli.

Min åsikt:
Helt ok & lättläst!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris, Glansholms & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar