Alvhilda – Lidandet av Pernilla Lindgren

Alvhilda - LidandetNummer: 5350
Titel: Alvhilda – Lidandet
Författare: Pernilla Lindgren
Förlag: Andra världar
Utgivningsår: 2015
ISBN:
978-91-87951-10-7
Betyg:
3 av 5

Recensionsexemplar från Pernilla Lindgren!

Bokens första mening:
Solen sken och värmen var tryckande.

Om boken:
Stephen är mannen som verkar ha allt: en god utbildning, vänner och den stora kärleken. Ändå är han allt annat än lycklig. Den enda dröm han har är att bli fri från sin förklädda mardröm. När allt är som mörkast ser han ingen annan utväg än att ta sitt liv. Just när han ska ta det avgörande steget dyker någon upp men är det räddaren i nöden eller är det bara början på något ännu värre?

Alvhilda – Lidandet är andra delen i en urban fantasy-trilogi som bygger på svenska sägner och folktroväsen. Här slås dörrarna upp till ett mysterium som bygger på århundraden av missförstånd och svek. Vägen tillbaka till sanningen visar sig vara lång och den kantas av både brutalt våld och smärtsam åtrå.

Min åsikt:
Spännande & intressant!!!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar