Allting trasigt ska bli helt av Johanna Mo

Allting trasigt ska bli heltNummer: 5632
Titel: Allting trasigt ska bli helt
Författare: Johanna Mo
Förlag: Forum
Utgivningsår: 2015
ISBN:
978-91-37-14430-6
Betyg:
4 av 5

Bokens första mening:
Två gånger tre meter omslöt honom.

Om boken:
Två personer närmar sig Skärholmens torg från olika håll: femtonåriga Zemar Ahmadi och sextiotvååriga Gunnar Andersson. Det är sommar och helg, allt verkar stilla. Men lugnet är bedrägligt. Plötsligt smäller det. Lågor slår upp från en gammal rostig Volvo och gatstenar haglar genom luften. I tumultet som uppstår knivhuggs Gunnar till döds. Någon håller fast Zemar: Det var han som gjorde det.

Utredningssituationen är minst sagt knepig för den kontroversiella kriminalkommissarie Helena Mobacke och hennes grupp vid Söderortspolisen. På något sätt måste de ta reda på hur och varför Gunnar Andersson dog och om det har med upploppet i Skärholmen att göra. Under utredningens gång tvingas polisen Herman Tingwall konfrontera det som hände när han själv var femton. Det som fick honom att fly hembyn. Inget är som det ser ut att vara.

Allting trasigt ska bli helt är tredje delen i serien om Helena Mobacke.

Min åsikt:
Spännande, fängslande & intressant.

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar