Louis Drax nionde liv av Liz Jensen

Nummer: 54
Titel: Louis Drax nionde liv
Författare: Liz Jensen
Förlag: Wahlström & Widstrand
Utgivningsår: 2005
ISBN: 91-46-21098-9
Betyg: 3 av 5


Om boken:

Louis Drax är inte som andra pojkar. Han är brådmogen och intelligent, men har svårt att få vänner och mobbas i skolan. Dessutom råkar han ofta ut för olyckor, hemska och alltid helt oförklarliga sådana. På Louis nioårsdag inträffar dock en verklig tragedi. Under en utflykt med sina föräldrar faller han handlöst ner i en ravin. Han överlever, men hamnar i djup koma.

Snart står det klart att Louis Drax trotsar all medicinsk erfarenhet. Det är något med honom som inte stämmer. Hans läkare, dr Pascal Dannachet, blir allt mer engagerad i den märklige lille pojken – och allt mer fäst vid hans mor. Men han anar inte att sanningen bakom Louis Drax livsöde är mer brutal och hjärtslitande än vad han någonsin kunnat tro…

Min åsikt:
Handlingen i boken var otroligt bra och jag hade helt klart gett boken en femma i betyg om den inte var så uruselt skriven/översatt.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar