Var det inte värre än så här? av Eva Ludvigsen

Var det inte värre än så här?Nummer: 5629
Titel: Var det inte värre än så här?
Författare: Eva Ludvigsen
Förlag: Idus
Utgivningsår: 2015
ISBN:
978-91-7577-186-1
Betyg:
4 av 5

Recensionsexemplar från Idus förlag!

Bokens första mening:
Men jag tror jag blir tokig.

Om boken:
Nittonåriga Cassandra har packat hästsläpet med säng, böcker och en längtan efter nya vänner. Siktet är inställt på Uppsala universitets läkarprogram och på att rädda världen. Redan första dagen träffar hon det omaka paret Mitra och Lukas, hennes blivande vapendragare i jakten på bostad, tentor och det berömda Flogstavrålet.

Fredrik har varit Uppsala trogen i hela sitt liv. Nästan. Han drömmer om att bli musikproducent men studerar juridik. Han faller för Cassandras skratt och uppnäsa medan hon endast kan tänka på doktoranden Adamo och de heta träffarna i undervisningslokaler. Tillsammans samtalar Fredrik och Cassandra om lösgodis, höstbaler och antal utdelade vuxenpoäng.

Min åsikt:
Fin, underhållande & mycket bra!!!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Ett svar på “Var det inte värre än så här? av Eva Ludvigsen“

  1. […] det gäller är: Dolda tecken av Emma Askling Var det inte värre än så här? av Eva Ludvigsen Bland rymdraketer och navelludd av Julia Niklasson Hydén Långkok, svinhuvud och lite romantik av […]

Lämna ett svar