I väntan på Doggo av Mark B. Mills

I väntan på DoggoNummer: 5764
Titel: I väntan på Doggo
Originalets titel: Waiting for Doggo
Författare: Mark B. Mills
Översättare: Ann Margret Forsström
Förlag: Bokfabriken
Utgivningsår: 2014/2015
ISBN:
978-91-76290-85-9
Betyg:
3 av 5

Bokens första mening:
Käre Daniel!

Om boken:
Dan är ingen mes, men han är å andra sidan inte särskilt cool heller. Han gillar att köra långsamt, spela sudoku på sin Iphone, och göra sin egen grej. Han har varit tillsammans med Clara i fyra år och han har varit helt nöjd med det. Men nu har hon stuckit, och efter sig lämnade hon bara ett långt brev fyllt med anklagelser samt en liten, vit, nästan hårlös hund: Doggo.

På jobbet har kollegan och radarpartnern Tjocke Trev brutit ihop, och nu står Dan där – ensam både i karriären och i kärleken. Han är bara en motvillig hundägare. Nu borde han fixa ett nytt hem till Doggo snabbt, men först måste han till kontoret för att lösa en annan grej.

När Dan försöker få sitt liv i ordning, blir Doggo mer än en vanlig fyrbent vän … han blir en stor källa till inspiration.

Min åsikt:
Charmig & fin!!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar