Kvinnan i hissen och andra mystiska historier av Helene Tursten

Nummer: 414
Titel: Kvinnan i hissen och andra mystiska historier
Författare: Helene Tursten
Förlag: AlfabetaAnamma
Utgivningsår: 2003
ISBN: 91-501-0256-7
Betyg: 5 av 5

Om boken:
Helene Tursten berättar spökhistorier och andra mystiska historier. Författaren har själv ett förflutet som sjuksköterska och har arbetat på flera av Göteborgs gamla sjukhus. Där fick hon lära sig att varje sjukhus med självaktining har minst ett eget spöke.

I boken delar Helene Tursten med sig av historier hon själv fick höra under kusliga nätter på mörka avdelningar. Hon berättar också om en otäck natt på ett skotskt slott, om en märklig helg i Köpenhamn, om en speciell Gotlandssemester och om en man som plötsligt drabbas av skrämmande tur. Dessutom får vi möta Irene Huss när hon utreder en kvinnas mystiska död.

Min åsikt:
En bok fylld med kusliga och mystiska berättelser.

Mycket bra!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar