Bränd himmel av Gilly MacMillan

Bränd himmelNummer: 5806
Titel: Bränd himmel
Originalets titel: Burnt Paper Sky
Författare: Gilly MacMillan
Översättare: Johan Nilsson
Förlag: Modernista
Utgivningsår: 2015
ISBN:
978-91-7645-560-9
Betyg:
5 av 5

Bokens första mening:
I andras ögon är vi sällan de vi tror.

Om boken:
Under en söndagsutflykt i Leigh Woods strax utanför Bristol låter Rachel Jenner sin åttaårige son springa i förväg. Ben är utom synhåll bara en kort stund. Sen är han borta och Rachel befinner sig mitt i varje förälders värsta mardröm.
I media slår försvinnandet ner som en bomb. Några ödesdigra handlingar får både pressen och allmänheten att vända sig mot Rachel. Och samtidigt visar det sig att Rachels syster bär på fruktansvärda hemligheter.
Kriminalkommissarie James Clemo och hans kollega Emma Zhang arbetar intensivt med det prestigefyllda fallet. Men när ledtrådar slutar i återvändsgränder och lögner kommer fram i ljuset blir läget allt mer desperat för alla inblandade.
Rachel är pressad till bristningsgränsen av sorgen och den förkrossande oron över sin son, av trycket från polisutredningen och den hårt dömande allmänheten. Vem kan hon egentligen lita på? Och vem kan lita på henne?

Min åsikt:
En riktigt spännande & fängslande historia!!!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

3 svar till “Bränd himmel av Gilly MacMillan“

  1. Låter verkligen intressant. En riktig mardrömssituation. Ska kolla upp denna.

  2. Den här skall läsas hos mig också ganska snart.

  3. […] åsikt om tidigare böcker i serien: Bränd himmel (del […]

Lämna ett svar