Clinch av Martin Holmén

ClinchNummer: 5816
Titel: Clinch
Författare: Martin Holmén
Förlag: Albert Bonniers
Utgivningsår: 2015
ISBN: 978-91-0-014494-4
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Jag kontrollerar mitt Vikingur.

Om boken:
Stockholm 1932. Depressionen och den isande vinterkylan håller staden i ett järngrepp och den före detta boxaren Harry ”Kvisten” Kvist måste slåss för sin överlevnad. När han blir oskyldigt misstänkt för ett mord blir situationen plötsligt brännhet och han tvingas snabbt in i en dödlig katt- och råttalek. Jakten går på skuggsidan av staden, bland fattighjon och glädjeflickor, men Kvist möter också överklassens män och kvinnor som lever gott på andras bekostnad, där lojaliteter skiftar lika snabbt som pengar byter ägare. Och det enda Kvisten har att lita på är sina nävar och sitt dåliga minne.

Min åsikt:
Spännande, intressant & fängslande.

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar