Det är dags att inte freaka ut av Stephanie Tromly

Det är dags att inte freaka utNummer: 5852
Titel: Det är dags att inte freaka ut
Originalets titel: Trouble is a Friend of Mine
Författare: Stephanie Tromly
Översättare: Elisabet Fredholm
Förlag: Opal
Utgivningsår: 2015
ISBN: 978-91-7299-732-5
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Såklart gillade jag inte Digby i början.

Om boken:
Zoe flyttar från Brooklyn till River Heights, en trist håla längre norrut i delstaten New York. Hon är övertygad om att hennes liv är över, tråkigare än så här blir det inte. Så när en kille, som presenterar sig som Digby, dyker upp och bestämmer att de ska vara vänner gör hon inget större motstånd, trots att hon inte vet något om honom. Vem är han? Var bor han? Varför är han aldrig i skolan? Och, framför allt, varför lyckas han alltid övertala Zoe att hänga med på mer eller mindre olagliga och livsfarliga aktiviteter? Samtidigt är stämningen i stan skärrad efter att en ung tjej försvunnit under sommarlovet. Så småningom förstår Zoe att det är anledningen till att Digby kommit till stan. Han och hans familj bodde i River Heights tills Digbys lillasyster försvann under liknande omständigheter. Han har bestämt sig för att ta reda på sanningen, och Zoe hänger på, trots att allt inom henne säger att det kommer gå illa.

Min åsikt:
Stark, gripande & väldigt bra!!!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Ett svar på “Det är dags att inte freaka ut av Stephanie Tromly“

  1. […] Det är för sent att vilja hoppa av är uppföljare på Det är dags att inte freaka ut. […]

Lämna ett svar