Skärvor av Liselotte Divelli

SkärvorNummer: 5854
Titel: Skärvor
Författare: Liselotte Divelli
Förlag: Blommas Böcker
Utgivningsår: 2015
ISBN: 978-91-637-8428-6
Betyg: 3 av 5

Bokens första mening:
Den soliga sommardagen är tryckande het, kladdiga och kvalmig.

Om boken:
Närpoliserna Micke Ståhl och Fredrik Flink skickas på ett larm gällande en misshandlad tonårsflicka. Det som istället möter dem är så fruktansvärt att livet tillfälligt stannar upp.

Stefan Andreason, president för Rubicon Mc Stockholm, har skrapat ihop ett par timmar av ledig tid. Med sin fru Carina njuter han av en romantisk åktur på motorcykeln.

Strax innan de är hemma ser de hur det varma solskenet skiftar till ett iskallt hav av flammande blått ljus. Polisbilar och andra räddningsfordon har invaderat deras egendom.

De stannar till för att försöka förstå vad det är som pågår. Trots Stefans svärande åsikter om snutar och olagliga razzior börjar deras fasader att rämna när de kör den sista biten hem.

”Stefan”, kvider Carina. ”Ungarna…”

Förintad i ett dovt vakuum försöker Stefan Andreason desperat att hantera sin nya verklighet. Förmågan till rationella tankar har försvunnit. Sakta men säkert börjar han inse vidden av sveket som har drabbat honom.

Tragedin sveper med sig allt i sin väg och triggar igång det som borde vara begravt. De inblandade poliserna ställs inför beslut som aldrig skulle behöva fattas och som i slutändan får förödande konsekvenser.

Min åsikt:
Spännande, fängslande & lättläst!!!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

2 svar till “Skärvor av Liselotte Divelli“

  1. […] åsikt om tidigare böcker i serien: Skärvor (del […]

  2. […] åsikt om tidigare böcker i serien: Skärvor (del 1) & Patriark (del […]

Lämna ett svar