Spilld mjölk och röda tulpaner av Gun Ninnisdotter

Nummer: 427
Titel: Spilld mjölk och röda tulpaner
Författare: Gun Ninnisdotter
Förlag: Lindelöws
Utgivningsår: 1990
ISBN: 91-88144-07-0
Betyg: 3 av 5


Om boken:

Gun Ninnisdotter satt häktad för mordbrand och blev dömd till sluten psykiatrisk vård. Under denna tid började hon skriva dagbok om detta och sitt tidigare liv – om kärlekslösheten, övergreppen och sadismen. Männens fysiska styrka och halvkriminella värld faller som en mörk skugga över kvinnorna i denna självbiografi.

Min åsikt:
Den här boken innehåller så otroligt mycket hemskt – incest, misshandel, sexuella övergrepp. Ändå orkar Gun kämpa vidare och det är otroligt starkt. Hon visar att det finns en möjlighet att hitta styrkan att ta sig igenom det man tror är omöjligt.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar