Vi ses i öknen av Danny Wattin

Nummer: 432
Titel: Vi ses i öknen
Författare: Danny Wattin
Förlag: Piratförlaget
Utgivningsår: 2007
ISBN: 978-91-642-0240-6
Betyg: 4 av 5


Om boken:

Det var en vanlig 70 timmars arbetsvecka:
Morsan tjatade om bristen på barnbarn, kollegan försökte byta bort sin fru och sambon gjorde i stigande mani hemmet redo för svärföräldrarnas årliga hembesök. Och så var det förstås den där utbytarkommunen som ville ha hjälp att lyfta fram sin kusinbröllopstradition. Inte undra på att Adam Anderzon inte hade tid att ta sin fabrors mycket speciella testamente på allvar förrän det var för sent.

Vi ses i öknen är en berättelse om de offer vi gör för att hinna med i ett samhälle i snabb förändring. Det är en historia om skamliga släkthemligheter, skenheliga politiker, vedervärdiga svärmödrar, sexuellt frustrerade livsstilstomtar och katter med Tourettes syndrom. Men det är också en kärlekshistoria och en redogörelse för en misslyckad kontorsslavs kamp för att återställa balansen i en allt vansinnigare värld.

Min åsikt:
Den första delen, runt 6 kapitel, är så hysteriskt roliga så man kan inte sluta skratta.
Sen blir det mer allvar, förvirrande men även lite småroligt emellanåt.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

3 svar till “Vi ses i öknen av Danny Wattin“

  1. […] du kan vinna är: Pocket: Vi ses i öknen – Danny Wattin Varför gråter inte Emma? – Magnus Wennerholm & Emma Janestig Inlåsta – Emma […]

  2. Susanne Öst skriver:

    Skulle gärna vilja vinna denna bok <3

  3. Rose-Marie Svantesson skriver:

    hej jennie jag håller på med boken jag vann jättebra skulle vilja vinna Varför gråter inte Emma eller Vi ses i öknen om jag har tur.

Lämna ett svar