Vid vansinnets rand av Pebbles Karlsson Ambrose

Vid vansinnets randNummer: 5927
Titel: Vid vansinnets rand
Författare: Pebbles Karlsson Ambrose
Förlag: Ordberoende
Utgivningsår: 2015
ISBN: 978-91-875951-4-1
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
De sista tio åren har Pebbles Karlsson Ambrose varit sjukskriven för psykos.

Om boken:
Pebbles Karlsson Ambrose blogg på 1177 Vårdguiden blir nu en blok! Under rubriken ”Vid vansinnets rand” skriver författaren om sin vardag, om tuffa perioder med vanföreställningar och om sina tankar och funderingar. Där beskriver hon hur det är att leva med en psykossjukdom och ger tips och råd till den som är nyinsjuknad, till den som snurrat runt i vårdkarusellen länge, till anhöriga och till personal inom vård och omsorg. Hon berättar öppet och varmt om sina tillkortakommanden, om mordet på sin pappa, om vad som har fått henne att må bättre och så försöker hon peppa alla där ute som har det tufft. Men bloken vänder sig också till dig som har stannat upp och tänkt över ditt liv. Hur mår vi egentligen idag och hur tar vi hand om varandra?

Min åsikt:
Stark, viktig & intressant!!!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar