Raskrigaren: seriemördaren Peter Mangs av Mattias Gardell

Raskrigaren: seriemördaren Peter MangsNummer: 6032
Titel: Raskrigaren: seriemördaren Peter Mangs
Författare: Mattias Gardell
Förlag: Leopard
Utgivningsår: 2015
ISBN: 978-91-7343-381-5
Betyg: 5 av 5

Bokens första mening:
Idag skulle det ske.

Om boken:
Den rasistiska seriemördaren Peter Mangs gäckade Malmöpolisen i nära ett årtionde. Han slog till i vardagen och sköt muslimer, svarta, judar, romer och rasförrädare. Mangs räknade med att polisen aldrig skulle misstänka en prydlig, skötsam, vanlig, vit svensk. En som de själva. Han fick rätt.

När Mangs till slut greps förstod varken polis, åklagare eller media hans politiska motiv. Efter rättegången drogs en suck av lättnad. Den ensamme galningen var fast, problemet var löst. Men var det verkligen så enkelt?

Min åsikt:
Välskriven, intressant & skrämmande!!!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar