Marley och jag av John Grogan

Nummer: 446
Titel: Marley och jag
Författare: John Grogan
Förlag: Forum
Utgivningsår: 2005/2007
ISBN: 978-91-37-12970-9
Betyg: 5 av 5Om boken:

Jenny och John skulle just börja sin gemensamma tillvaro. De var unga och kära, de hade ett litet hus och inte ett bekymmer i världen. Så bestämde de sig för att öva sina föräldratalanger på en hund. In i deras hem kom Marley, en gyllengul labradorvalp som snabbt växte till en bredbröstad fyrtiofemkilos ångvält. I dundrande fart tog han sig fram genom livet, han sprang genom dörrar, hälsade alla gäster med en dreglig puss och tuggade i sig alltifrån pennor till ett använt graviditetstest. Men lika vilt som han betedde sig, lika obegränsad var hans tillgivenhet. Och för familjen Grogan blev han en ovärderlig gåva.

Min åsikt:
Boken om Marley är otroligt underhållande och kommer ge dig många skratt.
Jag både skrattade och grät när jag läste den här boken.
Sådana böcker älskar jag. Den är helt underbar.

Mycket läsvärd!

Vald till månadens bok i september 2007.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Ett svar på “Marley och jag av John Grogan“

  1. Björn Dahlstedt skriver:

    Underhållande och skriven och översatt på ett bra sätt. Möjligtvis faller Grogan i den alltför lätta fällan att förmänskliga en hund, som i grunden är en egoist. Den söker ständigt tillfredställa sina behov och den som gör det får då dess uppmärksamhet. En hund saknar empati, längtar inte och låter sig omplaceras
    utan saknad.

Lämna ett svar