Punkindustriell hårdrockare med attityd av Louise Halvardsson

Nummer: 449
Titel: Punkindustriell hårdrockare med attityd
Författare: Louise Halvardsson
Förlag: Författarhuset
Utgivningsår: 2007
ISBN: 978-91-89390-63-8
Betyg: 5 av 5


Om boken:

Varje generation måste göra det – och på sitt sätt. Den inre resan för att bryta sig loss. Och varje människa måste vandra erfarenhetens väg för att finna sig själv och upptäcka sin värld.
Många söker sig långt bort från det vanliga, det gråa och anpassliga… innan maskineriet obevekligt pressar på mot likformighet och anpassning.
En del gör det genom att revoltera. Ofta är det sunt, kanske nödvändigt. Att söka och konfrontera, prova och provocera. Men det finns också destruktiva drag som man måste lära sig hantera för att undvika de värsta misstagen och mildra smällarna.

Amanda är en helt vanlig tjej eller – om man så vill – en fullständigt unik människa. Hon lämnar oskulden bakom sig och tar fighten med livet.

Min åsikt:
Att läsa en bok som utspelar sig i sin egen hemstad är alltid intressant.
Jag vill helt enkelt inte sluta läsa, man vill bara ha mer.
Den är lättläst och välskriven.

Att läsa om Amanda är både roligt och smärtsamt, men främst av allt så är det berörande att följa hennes resa.

Läs den!!!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

2 svar till “Punkindustriell hårdrockare med attityd av Louise Halvardsson“

  1. Jessica Eriksson skriver:

    Punkindustriell hårdrockare med attityd är lungt en av dom bästa böcker jag har läst. det tog enbart 2 dagar för mig att läsa ut den ändå är den nästan på 300 sidor.. har inte läst en bättre bok på närmaste året. grymt bra. 🙂

  2. […] i workshops för både ungdomar och vuxna. Hon debuterade redan som 25-åring med ungdomsromanen Punkindustriell hårdrockare med attityd, vinnare av Författarförbundets debutantpris Slangbellan. Hennes andra bok, Svenglish – en […]

Lämna ett svar