SjörövarhjärtaNummer: 6033
Titel: Sjörövarhjärta
Författare: E. S. Leijnse
Förlag: Lava
Utgivningsår: 2016
ISBN: 978-91-87941-01-6
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Lava förlag!

Bokens första mening:
Lådan känns kall genom Gerdas kjol där hon rullat in den.

Om boken:
Sjörövarhjärta är berättelsen om ett sommarlov som inte blev som någon hade tänkt sig. Syskonen Nora och Rick hittar en mystisk låda och leker en spännande lek med sina vänner på ön Laboratorieholmen. Men oförklarliga saker börjar hända och barnens vänskap sätts på prov.

Mitt i leken hamnar plötsligt Rick i en annan tid. Vem är flickan som Rick säger sig ha träffat, och kommer de att lyckas hjälpa henne? Barnen kastas mellan de olika världarna, samtidigt som de undersöker vad som en gång i tiden kan ha hänt där ute på Laboratorieholmen. Tydligen skedde där en oförklarlig explosion, vid tiden för andra världskrigets utbrott Kan det ha något att göra med den gåtfulla flickan? Och hur kommer den mystiska lådan in i bilden?

Min åsikt:
En spännande, fängslande & underhållande historia!!!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone