Kollisionen av Katarina O’Nils Franke

KollisionenNummer: 6043
Titel: Kollisionen
Författare: Katarina O’Nils Franke
Förlag: Visto
Utgivningsår: 2015
ISBN: 978-91-87523-26-7
Betyg: 5 av 5

Recensionsexemplar från Katarina O’Nils Franke!

Bokens första mening:
Kollisionen låg som ett oundvikligt öde som fick fönstren att skallra när smällen skakade natten.

Om boken:
Pipröken från fiskaren steg så vackert. Han studerade tavlan. Fantastiskt målad, tänkte han. Varför hade han inte blivit fiskare ändå? Fått möta havets salta stänk tidiga morgnar, känna vinden gå genom skägget. Men i Uppsala kändes havet avlägset.

De flesta har nog någon gång känt sig som Richard. Han läser historia men vet inte om det är rätt för honom och han är rädd för att ta fel väg. Den här dagen ställs han inför nya utmaningar som vänder upp och ned på tillvaron.

Från öppningstid till stängning befinner sig tre män på samma café och tycks älta samma sak. Vilka är de egentligen? Varför får en av dem ett viktigt telefonsamtal till caféet och hur visste den som ringer att han befann sig just där och då?

Min åsikt:
Fascinerande, fängslande & skickligt uppbyggd med starkt språk!!!

Vald till månadens bok i januari 2016.

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar