Hallonbäcken av Lina Forss

Nummer: 460
Titel: Hallonbäcken
Författare: Lina Forss
Förlag: Natur och kultur
Utgivningsår: 2007
ISBN: 978-91-27-11494-4
Betyg: 3 av 5Om boken:

24-åriga Timotejs liv är en enda röra sedan hennes mamma dött i cancer. Det är tidigt 90-tal med lågkonjunktur och hon kastas mellan bjudningar hos sin välbärgade familj på Östermalm och hopplösa arbetsintervjuer. Till slut får hon jobb på den nystartade reklamradion och det verkar äntligen som om det ska ordna sig för Timotej. Men kanske börjar allting snurra på lite väl fort. Under en vild festnatt på Sandhamn träffar hon den charmige Oden och plötsligt har de flyttat ihop. Men är Oden verkligen mannen i Timotejs liv? Varför vill han inte prata om sin familj? Vad är det han försöker dölja? Dessutom har Oden en halvbror, Gabriel, som påverkar Timotej på ett sätt som hon inte riktigt kan förklara…

Min åsikt:
Den fristående fortsättningen på Vildängel håller inte alls samma mått och känns emellanåt långtråkig.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Ett svar på “Hallonbäcken av Lina Forss“

  1. […] chansen att vinna 4 olika pocketböcker. Puppan – aldrig mer en vanlig flicka av Kate Östman Hallonbäcken av Lina Forss Udda av Sara Lövestam Vi har ju hemligheter i den här familjen av Therése […]

Lämna ett svar