I skuldens skugga av Nina Larsdotter med vänner

I skuldens skuggaNummer: 6167
Titel: I skuldens skugga
Författare: Nina Larsdotter med vänner (Susanne Ahlenius, Ida Axelsson, Bitgitta Backlund, Mattias Boström, Arne Dahl, El Dezmin, Thomas Erikson, Viktor Estby, Lina Forss, Christina Granbom, Varg Gyllander, Frida Andersson Johansson, Antina juntanen, Mikael Köhler Larsson, Annie Liljeroth, Linda Olsson, Conny Palmkvist, Ebba Range, Viveca Sten, Christina Stielli, Lars Wilderäng, Daniel Wångsten, Viktor Åkerblom)
Förlag: Litet
Utgivningsår: 2015
ISBN: 978-91-87548-61-1
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Skulden är hennes och konfrontationen oundviklig.

Om boken:
I skuldens skugga är en novellsamling om skuld där all vinst går till stiftelsen Min stora dag.

Medverkande är Nina Larsdotter, Susanne Ahlenius, Ida Axelsson, Bitgitta Backlund, Mattias Boström, Arne Dahl, El Dezmin, Thomas Erikson, Viktor Estby, Lina Forss, Christina Granbom, Varg Gyllander, Frida Andersson Johansson, Antina juntanen, Mikael Köhler Larsson, Annie Liljeroth, Linda Olsson, Conny Palmkvist, Ebba Range, Viveca Sten, Christina Stielli, Lars Wilderäng, Daniel Wångsten & Viktor Åkerblom.

Min åsikt:
Mycket starka, intressant och spännande noveller!!!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar