Mordet på Hammarskjöld av Samuel Karlsson

Mordet på HammarskjöldNummer: 6277
Titel: Mordet på Hammarskjöld
Författare: Samuel Karlsson
Förlag: Outdoorbooks
Utgivningsår: 2015
ISBN: 978-91-981420-4-4
Betyg: 3 av 5

Bokens första mening:
Eskil Berg lade det gamla geväret till rätta mot axeln.

Om boken:
När enstöringen Eskil Berg inte kommer ut och möter lantbrevbäraren som vanligt den här fredagen går brevbäraren in i det lilla torpet utanför Hultsfred för att leta rätt på honom. Han får en chock när han möts av ett nedblodat kök och hittar Eskil brutalt misshandlad.
Det blir upp till den nyutnämnda kriminalkommissarien Louise Hård att lösa fallet. Det visar sig vara något helt annat än hennes vanliga vardag där hon städar upp bland det småländska buset och kollar dejtingsajter på fritiden. Tillsammans med kollegan Frank Nordgren och deras pensionerade chef Sven-Olof Åkerman börjar de nysta i mörka hemligheter med förgreningar i både tid och rum. Allt för sent inser de faran de utsätter sig själv för.

Mordet på Hammarskjöld är den första boken i en serie om den jordnära polisen Louise Hård och hennes kolleger.

Min åsikt:
Bra & spännande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar