Chianti av Amanda Tartt

ChiantiNummer: 6220
Titel: Chianti
Författare: Amanda Tartt
Förlag: Hoi
Utgivningsår: 2016
ISBN: 978-91-7557-079-2
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Amanda Tartt!

Bokens första mening:
Sanna ställde bilen på en av de få skuggplatserna och plockade med sig väskan med badlakan, solkräm, en extra bikini, kaffe och allsköns annat smått och gott, och den blommiga lilla kylbagen från Myrorna som i alla fall rymde kall dricka och smörgåsar, frukt och en chokladbit.

Om boken:
Huden under linningen var fortfarande sval, badbyxorna hade inte hunnit torka helt. Där skulle han i och för sig inte behöva något solskydd, men det brydde hon sig inte om. Hon fortsatte så länge hon fick. Hon såg sig omkring, men där fanns ingen som såg dem, ingen som tittade åt deras håll. Sanna kände sina bröstvårtor styvna och en kall vindpust verkade träffa henne just i bröstet. Hon rös till och kände att hon blev fuktig mellan benen. Som tur var, var bikinins underdel fortfarande blöt, så ingen skulle märka någonting.

Min åsikt:
Riktigt het!!!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Ett svar på “Chianti av Amanda Tartt“

  1. […] Läs hela recensionen här: Chianti på Jennies Boklista […]

Lämna ett svar