Mordbrännaren av Gustafson & Kant

MordbrännarenNummer: 6305
Titel: Mordbrännaren
Författare: Gustafson & Kant
Förlag: Bokfabriken
Utgivningsår: 2016
ISBN: 978-91-76291-90-0
Betyg: 3 av 5

Recensionsexemplar från Bokfabriken!

Bokens första mening:
Linsen svepte omkring.

Om boken:
En våldsam brand utbryter en höstnatt i husvagnar och tält på Singö camping, där en grupp romer bor. Kriminalinspektör Solbritt Andersson, som är utlånad från Stockholm till Norrtälje polisstation, och hennes kollega Lena Karlsson leder utredningen. Förövarna har inte lämnat några spår på platsen, bortsett från att de har sprejmålat en brun triangel på en vägg. Snart står också en gård på norra Singö i lågor. Finns det ett samband mellan mordbränderna?

Parallellt med de komplicerade brandutredningarna fortsätter polisen arbetet med att kartlägga nätverket kring den gäckande spionen och ex-militären Sven Löwengrip. Det förflutna kastar återigen långa skuggor över skärgårdsön.

Mordbrännaren är den andra fristående delen i Singöserien.

Min åsikt:
Spännande, fängslande & väldigt lättläst!!!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Kommentera