I hundarnas timma av Mia Bergenheim

Nummer: 6332
Titel: I hundarnas timma
Författare: Mia Bergenheim
Förlag: Danje
Utgivningsår: 2016
ISBN: 9789188417305
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Mia Bergenheim!

Bokens första mening:
Ibland gick de andra patienterna mig på nerverna.

Om boken:
Han gjorde saker med kniven.

Skoningslöst och utan förenklande svar ställs läsaren inför en berättelse om en flicka som lär känna sin sexualitet många år före andra i hennes ålder. Flickans farbror känner Guds kallelse i att tukta unga, oskuldsfulla flickor.

Det är en berättelse om det mörka i människans natur, men också om kärlek. Eller försöken till kärlek. I hundarnas timma handlar om en stor familj med alla dess förgreningar, från skilsmässor till nya giftermål och oväntade dödsfall. På ytan en familj lik många andra, men där smärtan går som en tät väv genom relationerna, som tysta chockvågor från trauman ingen erkänner högt.

Min åsikt:
Smärtsamt skrämmande, gripande & skickligt skriven!!!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Bokon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar