Dagen då vi försvann av Lucy Robinson

Dagen då vi försvannNummer: 6511
Titel: Dagen då vi försvann
Originalets titel: The Day We Disappeared
Författare: Lucy Robinson
Översättare: Helen Ljungmark
Förlag: Printz publishing
Utgivningsår: 2015/2016
ISBN: 971-91-88261-04-5
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
En liten flicka sitter i utkanten av ängen där det höga präriegräset kittlar hennes haka.

Om boken:
Annie har en hemlighet. Men om inte hon vill berätta den, så tänker inte vi göra det heller. Det är en hjärtskärande hemlighet som hon önskar att hon inte hade och ändå är Annie inte helt uträknad, inte än. Särskilt nu när det finns någon därute som verkar fast besluten att laga henne.

Kate har rymt. Men hon tänker inte berätta varför det skulle motverka hela syftet med att fly, eller hur? Hon lyckades ändå få jobbet som hästskötare hos mästerryttaren Mark, trots att hon aldrig satt sin fot i ett stall.

Skrapa på ytan och upptäck att ingen är den man tror. Inte ens de gamla vännerna Annie och Kate är helt säkra på vilka de är längre. Kanske kan du ta reda på det innan deras förflutna hinner ikapp dem för gott…

Min åsikt:
Gripande, fin & snyggt skriven!!!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar