Leona – Alla medel tillåtna av Jenny Rogneby

Leona - Alla medel tillåtnaNummer: 6681
Titel: Leona – Alla medel tillåtna
Författare: Jenny Rogneby
Förlag: Wahlström & Widstrand
Utgivningsår: 2016
ISBN: 971-91-46-22961-2
Betyg: 5 av 5

Bokens första mening:
Han rättade till det tunga bältet runt höften, lättade trycket av de fyllda stålcylindrarna som fick byxlinningen att skava mot huden.

Om boken:
En man spränger sig själv utanför Riksdagshuset i Stockholm, men överlever. Agerade han ensam eller är fler dåd att vänta? Utredare Leona Lindberg sätts att förhöra honom. Men Leona, som nätt och jämnt klarat sig genom en rad hårda prövningar efter händelserna i förra boken är minst sagt distraherad. Hennes fokus ligger av förklarliga skäl på annat håll, familjen är splittrad, hon är utsatt för hot och i stort behov av likvida medel – fort. Tur då att hon har sin förmåga att som ingen annan tänka utanför boxen. Med en fot på var sida om lagen drar hon i gång en alldeles speciell verksamhet, där storslagna projekt ska genomföras. Och ju högre risker, desto större vinst i potten. Men tiden är knapp och hon pressas snart från alla håll och kanter.

Detta är andra boken om Leona.

Min åsikt:
Galet spännande, fängslande & skickligt skriven!!!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar