Änglarna dansar i gryningen av Camilla Davidsson

Änglarna dansar i gryningenNummer: 6901
Titel: Änglarna dansar i gryningen
Författare: Camilla Davidsson
Förlag: Bladh by Bladh
Utgivningsår: 2016
ISBN: 971-91-86095-59-8
Betyg: 5 av 5

Bokens första mening:
Hissen passerade våning efter våning i sekelskiftesfastigheten inte långt från Karlaplan och det tunga paketet darrade i handen.

Om boken:
Ett år efter pilgrimsvandringen till Santiago de Compostela är livet rörigare än någonsin för Emma. Hon stressar och vantrivs på jobbet och spenderar sommaren på Fårö för att återhämta sig. Där har hon mot sin vilja blivit förtjust i Olle, en tjugo år äldre läkare som hon hyr en stuga av, och dessutom inlett en romans med jämnårige fondmäklaren Alex.
När Emma får ett chockerande och omtumlande besked lämnar hon brådstörtat Fårö. I Stockholm återförenas hon med Alex, men hemkomsten blir allt annat än enkel. När valen blir för stora och svåra flyr Emma till väninnan Harriets hotell på Mallorca. Men kan en kort vistelse i bildsköna Deià verkligen hjälpa henne att fatta de beslut som krävs för att finna mening och lycka i tillvaron?

Änglarna dansar i gryningen är den tredje boken i serien om Emma. Läs också del 1 Under Vintergatans alla stjärnor och del 2 Pensionatet vid världens ände.

Min åsikt:
Gripande, vacker & underbart härlig!

Fick äran att förhandsläsa och bli citerad/blurbad på framsidan av boken: ”Jag fullkomligt älskar boken. Kan inte sluta tänka på den! Betyg 5 av 5.”

Vald till månadens bok i augusti 2016.

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar