Lex Domini av Staffan Gullsby

Lex DominiNummer: 6359
Titel: Lex Domini
Författare: Staffan Gullsby
Förlag: Visto
Utgivningsår: 2016
ISBN: 971-91-87523-40-3
Betyg: 3 av 5

Recensionsexemplar från Staffan Gullsby!

Bokens första mening:
Ansiktet var grått.

Om boken:
Ett halvår har gått sedan händelserna i Lex Duplex och tiden är inne för rättegång. Livet har i viss mån normaliserats men det blir ändå inte samma sak igen. Sebastian Ekberg har blivit ett känt namn, något han inte känner sig bekväm med. Dessutom finns det många som har åsikter om både honom och vad han har gjort. Åsikter som inte enbart är positiva. Och på sjukhuset håller kollegorna distansen.

En kvinna söker upp Sebastian för att få hjälp att få klarhet i såväl sin makes som sin väninnas död. Samtidigt avbryter en av hans patienter sin cancerbehandling efter att ha blivit friskförklarad av en helandepastor. Motvilligt inser Sebastian att sakerna hänger ihop. Nyfikenheten och viljan att veta och förstå är igång igen. Tillsammans med Marie och journalisten Ove börjar de gräva i fallet och de beger sig till Gävle och Tavernakyrkan – en församling där under, mirakel och helanden står på menyn.

Lex Domini är en fristående fortsättning av Lex Duplex.

Min åsikt:
Spännande med ett intressant ämne!!!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar