Familjen jag hade av Bill Clegg

Familjen jag hadeNummer: 6682
Titel: Familjen jag hade
Originalets titel: Did you ever have a family
Författare: Bill Clegg
Översättare: Manni Kössler
Förlag: Forum
Utgivningsår: 2015/2016
ISBN: 978-91-37-14466-5
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Han vaknar till ljudet av sirener.

Om boken:
Natten före hennes dotters bröllop slås June Reids liv i spillror. I ett ögonblicks verk förlorar hon alla hon älskar: sin före detta make, sin pojkvän, sin dotter och dotterns blivande man. Hela sin familj.

Ensam och utan mål sätter hon sig i sin bil och kör västerut. Hon lämnar allt bakom sig: det lilla samhället i Connecticut, människorna där. Runtomkring henne finns alla som berörs av det som inträffat. Alltifrån pojkvännens mamma, som kvar i staden får handskas med trångsynt skvaller och spekulationer, till paret vars motell vid Stillahavskusten blir Junes tillflyktsort. Deras röster blandas, och fram träder historien om den tragedi som länkat dem samman.

Min åsikt:
Stark & gripande, men lite rörig!!!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar