Prio ett av Emelie Schepp

Prio ettNummer: 6419
Titel: Prio ett
Författare: Emelie Schepp
Förlag: Wahlström & Widstrand
Utgivningsår: 2016
ISBN: 978-91-46-23027-4
Betyg: 5 av 5

Recensionsexemplar från Wahlström & Widstrand!

Bokens första mening:
Kvinnan öppnade ögonen igen och tittade rakt upp på mig.

Om boken:
En tidig morgon i mars hittas en kvinna svårt sargad i sin lägenhet i Norrköping. Först på plats är ambulanssjuksköterskan Philip Engström som gör allt för att rädda hennes liv. Då ytterligare ett offer hittas går den ohyggliga sanningen upp för honom och han är tillbaka där allt en gång började.
När åklagare Jana Berzelius kopplas in som förundersökningsledare börjar även hon se ett obehagligt mönster. Och det som först såg ut som ett enstaka vansinnesdåd växer snabbt till någonting betydligt större.
Vem ligger bakom de fruktansvärda morden?
Tillsammans med kriminalkommissarie Henrik Levin och kriminalinspektör Mia Bolander är Jana fast besluten att ta reda på sanningen. Samtidigt blir hon uppsökt av en person från sitt förflutna, en person som tvingar henne att gå långt utanför lagens gränser.

Prio ett är tredje boken om åklagaren Jana Berzelius.

Min åsikt:
Grymt spännande, skrämmande & skickligt skriven!!!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar