#Älskanoveller: 30 nyanser av Saknad av Karolina Larsson, Hanna Nordlander, Jessica Svensson, Linda Jansson, Catarina Ceder, Helena Grundström, Jessica Berggren Turban, Ylva Olsson, Cecilia Hedberg, Ann Olerot, Sylvia Lidén Nordlund, Elsa Tormena, Rose Tillberg Mattsson, Cecilia Hultberg, Susanne Schemper, Mirjam Lindahl, Annika Melin, Annika McClintock, Karin Brissman Wigren, Malin Gille, Josephine Almanakis, Agneta Söderberg, Birgitta Backlund, Emmelie Hardenborg, Jenny Jacobsson, Mia Kim, Anna Bendréus Kinding, Carina Drätting Nordstrand, Monic Arvidson W, Vanessa Leontina, Petra Sandberg Holstensson

#Älskanoveller: 30 nyanser av SaknadNummer: 6990
Titel: #Älskanoveller: 30 nyanser av Saknad
Författare: Karolina Larsson, Hanna Nordlander, Jessica Svensson, Linda Jansson, Catarina Ceder, Helena Grundström, Jessica Berggren Turban, Ylva Olsson, Cecilia Hedberg, Ann Olerot, Sylvia Lidén Nordlund, Elsa Tormena, Rose Tillberg Mattsson, Cecilia Hultberg, Susanne Schemper, Mirjam Lindahl, Annika Melin, Annika McClintock, Karin Brissman Wigren, Malin Gille, Josephine Almanakis, Agneta Söderberg, Birgitta Backlund, Emmelie Hardenborg, Jenny Jacobsson, Mia Kim, Anna Bendréus Kinding, Carina Drätting Nordstrand, Monic Arvidson W, Vanessa Leontina, Petra Sandberg Holstensson
Förlag: Ordberoende
Utgivningsår: 2016
ISBN: 978-91-875952-9-5
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Hon sade: ”Rita mig.”

Om boken:
Vad betyder egentligen saknad för dig, för mig, för oss alla? Ordberoende förlag har i en tuff tävling valt ut ett trettiotal författare som har fått beskriva vad saknad betyder för dem. Här finner man såväl etablerade författare som debutanter från hela landet. Ingen novell är den andra lik. Det stora urvalet inskickade noveller har gjort att nivån på bidragen till slut valts ut att medverka är hög. De vill beröra, inspirera och mana till efter tanke.

Detta är den tredje delen av ”Älskanoveller”, en serie novellantoligier där etablerade och debuterande författare över hela Sverige skriver om hur de upplever sin tillvaro. I den här gestaltas sorg och förlust, men även om att gå vidare.

Min åsikt:
Gripande & starka noveller!!!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar