Väck mig när det är över av Anne-Lie Högberg

Väck mig när det är överNummer: 6520
Titel: Väck mig när det är över
Författare: Anne-Lie Högberg
Förlag: Ordberoende
Utgivningsår: 2016
ISBN: 978-91-87595-22-6
Betyg: 5 av 5

Recensionsexemplar från Anne-Lie Högberg!

Bokens första mening:
Agnes betraktade Marika som vant lutade sig fram över bardisken och viftade med handen.

Om boken:
Inte får man cancer på julafton?

Tidigt på julaftonsmorgonen tassar Agnes upp och duschar. Hon njuter av att vara uppe helt själv innan alla i den stora familjen vaknar. När hon känner knutan i bröstet slår hon bort de skrämmande tankarna på att det skulle kunna vara cancer och säger inget till sin man Tobias. Hon har fullt upp med att hantera konflikterna mellan tonåringarna i den nybildade familjen som tar all hennes energi. Till råga på allt så rasar visionen om en perfekt jul när hon inser att hennes syster Cissi bär på en fruktansvärd hemlighet.

När motgångarna hopar sig måste Agnes hålla hårt i det hon tror på. Denna gång är det full storm och döden flåsar henne i nacken. Allt ställs på sin spets och stora bekymmer blir små när hennes livs största kamp måste övervinnas. Hon måste överleva.

Väck mig när de är över är den fristående uppföljaren till Det kommer aldrig mer vara du.

Min åsikt:
Väldigt stark, gripande & vackert skriven!!!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar