Vindens tid av Ronit Galapo

Nummer: 520
Titel: Vindens tid
Författare: Ronit Galapo
Förlag: Egmont Richter
Utgivningsår: 2004
ISBN: 91-7715-652-8
Betyg: 5 av 5


Om boken:

Redan som barn kan den vackra Tasha tala med både andar och djur. Som tioåring förvisas hon av sitt folk, och tillsammans med sin gudfar och läromästare Ceyon ger hon sig iväg för att leta efter den totala friheten och lyckan. På sin väg möter hon gåtfulla människor, som fångar hennes hjärta, men också ondskan i olika former.

Vindens tid är skriven i romanform men har ett viktigt budskap. Genom att leva fria skänker vi värdighet, vänlighet och skönhet till vår jord. Boken ger dig svar på livets hemligheter och lär dig den svåra konsten att vara människa bland människor. Vindens tid hjälper dig att gå vidare på väg mot din egen själs befrielse och lycka!

Min åsikt:
En inspirerande och berörande bok om den fria själens oändliga makt.
Skriven som en saga för vuxna.

Mycket bra!!!

Vald till månadens bok i mars 2008.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone