Trött, fet & 50 av Täppas Fogelberg

Nummer: 525
Titel: Trött, fet & 50
Författare: Täppas Fogelberg
Förlag: Lind & co
Utgivningsår: 2008
ISBN: 978-91-85801-21-3
Betyg: 2 av 5Om boken:

Trött, fet & 50 är en varm och svart och djupt personlig berättelse om existentiell konkurs och om en resa ner i helvetet och åter. Oglamoröst skriver berättarjaget, den medelålders mannen, om familj och om barn och om att i askan efter alla idéer om vad frihet är, finna alltmer tydliga tecken på att vägen till lyckan inte med fördel beträds som en flykting och smitare. Kommer mannen, Täppas alter ego, att finna vägen till lyckan?

Min åsikt:
Trött, fet & 50 var väl inte någon bok i min smak.
Jag tycker att den var svårläst och smått ointressant, men bitivis ok.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar