Mamma, mormor och jag av Kim Kärnfalk

Nummer: 526
Titel: Mamma, mormor och jag
Författare: Kim Kärnfalk
Förlag: Normal
Utgivningsår: 2008
ISBN: 978-91-85505-38-8
Betyg: 3 av 5


Om boken:

Mamma, mormor och jag är Kim Kärnfalks historia. Men det är också en berättelse om tre generationer kvinnor i Uddevalla. Om en mormor som drev skoaffär men drömde om ett glamourliv långt därifrån, om en barnskötarmamma som försökte räcka till men inte alltid klarade, om Kim som förverkligade mormors drömmar om ett annat liv. Över berättelsen vilar skuggan av en i högsta grad frånvarande rastlös tatuerarpappa, som inte kan slå sig till ro. Hur är det att växa upp med ett familjearv som väger tungt? Och vad hände med den där lilla flickan som tog ansvar för alla andra, men inte räckte till för sig själv?

Min åsikt:
En bok, om Kim Kärnfalks liv, som skulle ha kunnat vara riktigt bra om det inte var för alla stavfel och konstiga meningsbyggnader.
Men en helt ok bok i övrigt.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar