Sandgrav av Helene Tursten

SandgravNummer: 7201
Titel: Sandgrav
Författare: Helene Tursten
Förlag: Massolit
Utgivningsår: 2016
ISBN: 978-91-7679-074-8
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Hjärtat dunkade hårt och magen krampade av nervositet.

Om boken:Det är snart jul och nioåriga Amelie lämnar skolan i Strömstad för att åka hem och hämta sina luciakläder. Men hon återvänder aldrig. Kort därefter försvinner ännu ett barn och misstankarna riktas mot en tystlåten och udda tonåring i det lilla samhället. Men när en polis hittas död och det kort därefter sker en explosionsartad brand i en lada, börjar polisen misstänka att andra krafter ligger bakom dåden.

Kriminalinspektör Embla Nyström tillhör det mobila teamet i Västra Götaland och kopplas in på fallet. Är det en seriemördare som går lös, eller kommer de att lyckas hitta barnen vid liv? Och hur passar polismordet in i bilden?

Sandgrav är andra boken om Embla Nyström.

Min åsikt:
Spännande, fängslande & gripande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar