19 minuter av Jodi Picoult

Nummer: 556
Titel: 19 minuter
Författare: Jodi Picoult
Förlag: Wahlström & Widstrand
Utgivningsår: 2007/2008
ISBN: 978-91-46-21803-6
Betyg: 5 av 5Om boken:

Stirling, New Hampshire, är en sömnig småstad där ingenting händer – förrän den dag då ett blodigt våldsdåd tvingar dess invånare att vakna upp till en ny verklighet. Den dag då en sjuttonårig high school-elev stiger upp, packar sin ryggsäck, går till skolan och skjuter ihjäl en lärare och nio av sina skolkamrater. I tragedins efterdyningar måste inte bara rättvisa skipas, många tvingas också skärskåda sin egen roll, sin egen skuld, i det som hänt.

Min åsikt:
En aktuell och viktig bok, som berör och fängslar.
Den väcker mycket tankar och funderingar.

Mycket bra!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar