En god manNummer: 7686
Titel: En god man
Författare: Reidar Jönsson
Förlag: Historiska media
Utgivningsår: 2016
ISBN: 978-91-7545-389-7
Betyg: 3 av 5

Bokens första mening:
Gustav Lav Myr hade vissa rutiner när han vaknade.

Om boken:
Här möter vi den något bedagade kvinnotjusaren Gustav Lav Myr, som varken har inkomst eller bostad och lever under myndigheternas radar. Ändå bor han i en tjusig men nästan tom våning i Lärkstaden och verkar som självutnämnd god man åt äldre välbeställda damer.

Allt förändras då en bestämd kvinna ringer på dörren och kräver att få träffa lägenhetens innehavare. Eftersom änkan ifråga ligger i frysboxen blir Gustavs tidigare så bekväma liv snabbt en salig röra. För att få tillvaron på rätt kurs sätter han sig på tåget till Skåne. Tågresan blir en oförglömlig och innehållsrik strapats, och Gustavs liv blir bara än mer urspårat.

Min åsikt:
Underhållande & lättläst!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone