Adam Stormstjärna och Det Förlorade Arvet av Emil Karlsson

Adam Stormstjärna och Det Förlorade ArvetNummer: 7191
Titel: Adam Stormstjärna och Det Förlorade Arvet
Författare: Emil Karlsson
Förlag: Lange
Utgivningsår: 2016
ISBN: 978-91-88105-00-4
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Lange förlag!

Bokens första mening:
Det är alltid svårt att ta farväl.

Om boken:
När Adams mamma plötsligt dör vänds hela hans värld upp och ned. Han blir tvungen att tillsammans med sin storebror Björn flytta hem till sin farmor på Öland – något Adam inte alls ser fram emot. Men efter att ha fått en mystisk ask i arv av sin mor dras Adam ofrivilligt in i en kamp mellan gott och ont som sträcker sig ända tillbaka till vikingatiden och han inser att hans liv inte alls är vad det verkar vara. Tillsammans med sin bror och Alva – en nyvunnen vän från ön – måste Adam acceptera sitt öde och bege sig in i en värld full av magi och underliga varelser, för att bekämpa ondskan och ta reda på sanningen om hans förlorade arv…

Min åsikt:
Ett fantastiskt & magiskt äventyr!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar