Min bror monstret av Mårten Sandén

Min bror monstretNummer: 7770
Titel: Min bror monstret
Författare: Mårten Sandén
Förlag: Rabén & Sjögren
Utgivningsår: 2016
ISBN: 978-91-29-69952-4
Betyg: 5 av 5

Bokens första mening:
Det var en mild kväll i april, en av de där första då man kan ana doften av jord i vindbyarna.

Om boken:
I ett höghus bland många i ett område där belysning och hissar går sönder snabbare än någon hinner laga dem bor Benjamin och hans bror högst upp i en kall, grå lägenhet. Med en död mamma och en försvunnen pappa är de utlämnade åt sitt öde och dem som säger sig vilja väl. Benjamins brorsa, Monstret som han kallas, är nästintill omänskligt stark, men med förstånd som en tvååring. Nu är det upp till Benjamin att se till att de överlever.

När Monstret blir livvakt åt ställets värsta smågangster öppnas nya möjligheter. Helt plötsligt finns det pengar i hemmet, men insatserna ökar för varje dag. Hur mycket kan man offra för en dröm? Sin egen bror?

Min åsikt:
Stark, gripande & välskriven!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar