Otrogen på öppen gata av Belinda Olsson

Otrogen på öppen gataNummer: 570
Titel:
Otrogen på öppen gata
Författare: Belinda Olsson
Förlag: Wahlström & Widstrand
Utgivningsår: 2007
ISBN: 978-91-46-21536-3
Betyg: 5 av 5


Om boken:

Nyhetschefen Agata Hansson är tillbaka och knappt har gravidchocken lagt sig förrän det är dags för bebischock. Ut kom en stilig liten kille, Alex. Han är fantastisk, förstås, men varför skriker han så mycket? Och varför måste det göra så ont i tuttarna? Agata kan inte hjälpa det, knappt har den lilla familjen kommit hem från BB förrän hon börjar längta tillbaka till jobbet.
När kvällstidningen kallar hoppar hon gladeligen in några dagar och flyr mammalunken. Där möter hon den unga snygga vikarien Andy. Lite flirt har väl ingen småbarnsmamma dörr av? Dessutom har Agata och Teo, hennes sambo, förvandlats till två vällingkokare som hellre däckar i soffan än hänger från kristallkronan i sexuellt avancerade övningar. Och plötsligt blir allting så komplicerat. Mammaledigheten har invaderats av lögner, svek och ett hemligt möte på toaletten.

Min åsikt:
De första 100 sidorna är sådär hysteriskt roliga som man vrider sig av skratt, men resten är också grymt underhållande.

Vald till månadens bok i juli 2008.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar